Крстарење

КРСТАРЕЊЕ ПО МЕДИТЕРАН

ГРУПНО ПОАЃАЊЕ СО ВОДИЧ ОД СКОПЈЕ

Поаѓање: 2ри Октомври 2020

повеќе »

КРСТАРЕЊЕ ПО КАРИБИТЕ

ГРУПНО ПОАЃАЊЕ СО ВОДИЧ ОД СКОПЈЕ

Поаѓање: 18ти Април 2020

повеќе »

КРСТАРЕЊА НИЗ АЗИЈА

Сингапур, Малезија, Тајланд

Поаѓање од Скопје: 29 Декември 2020

повеќе »

КУБА И МЕКСИКО – ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ

Куба и Мексико

Поаѓање од Скопје: 11 Ноември

повеќе »

Costa Luminosa

Хрватска, Италија, Грција

Поаѓање од Дубровник, Лето 2020

повеќе »

Costa Fortuna

Италија, Франција, Шпанија, Балеари

Поаѓање од Џенова: Септември

повеќе »

Costa Smeralda

Италија, Франција, Шпанија, Балеари

Поаѓање од Савона: Ноември и Декември

повеќе »

Costa Diadema

Италија, Франција, Шпанија, Балеарски острови

Поаѓање од Савона, Читавекија и Барселона: Септември

повеќе »

Costa Fascinosa

Италија, Балеари, Шпанија

Поаѓање од Савона и барселона: Септември

повеќе »

Costa Victoria – Грција, Италија

Грција, Италија

Поаѓање од Атина и Бари: Септември

повеќе »

Costa Victoria – Малдиви, Шри Ланка, Индија

Малдиви, Шри Ланка, Индија

Поаѓање од Мале (MLE): Ноември, Декември

повеќе »

Costa Deliziosa

Италија, Грција, Црна Гора, Хрватска

Поаѓање од Венеција: Мај

повеќе »

Costa NeoRiviera

Италија, Шпанија, Балеари, Малта

Поаѓање од Савона: Септември

повеќе »

Costa Luminosa

Италија, Хрватска, Грција

Поаѓање од Венеција: Мај

повеќе »

Costa Magica

Италија, Шпанија, Франција

Поаѓање од Савона: Септември

повеќе »

Costa Pacifica

Италија, Франција, Канарски острови, Мадеира, Шпанија

Поаѓање од Савона: Септември

повеќе »

Costa Victoria 05 Мај

Италија, Грција, Хрватска

Поаѓање од Венеција: 05 Мај

повеќе »

Costa NeoRomantica 09 Јули

Јапонија – Јужна Кореа

Поаѓање од Фукуоке: 09 Јули

повеќе »

Costa NeoRomantica 13 Јули

Јапонија – Јужна Кореа

Поаѓање од Фукуоке: 13 Јули

повеќе »

Costa NeoRomantica 18 Јули

Јапонија – Јужна Кореа

Поаѓање од Фукуоке: 18 Јули

повеќе »

Costa NeoRiviera 18 Октомври

Италија, Шпанија, Балеари, Малта

Поаѓање од Савона: 28 Октомври

повеќе »

Costa Favolosa – 11 Октомври

Италија, Франција, Шпанија, Португалија

Поаѓање од Савона: 11 Октомври 2019

повеќе »

Costa Favolosa

Италија, Франција, Шпанија, Португалија

Поаѓање од Савона: Октомври

повеќе »

Costa Mediterranea

Италија, Грција, Израел, Јордан, Оман, Сејшели, Рејунион, Маурициус

Поаѓање од Џенова: Октомври

повеќе »


Costa Magica – Пат околу светот !

Италија, Франција, Шпанија, Мaроко, Канарски Острови, Антили, Колумбија, Костарика, Америка, Хаваи, Австралија, Индонезија, Малезија, Индија, Оман

Поаѓање од Венеција : од 06.01-22.04.2018

повеќе »
rolex replica
rado replica uk
breitling replica sale
rolex replica sale
replica rolex sale