Costa Pacifica

Costa Pacifica

Costa Pacifica бил изграден во 2008та година, но своето прво официјално патување го имал 2009та година. Тој е дел од првото “крстење” два брода во еден ден заедно со другиот брод на Costa, Costa Luminosa.

Costa Pacifica може да ви пружи одличен одмор и да биде вашиот дом, надвор од дома. Одлично уредените кабини и апартмани се елегантни, пространи и ги нудат сите удобности кои може да ви затребаат, а и повеќе од тоа. Овој брод има 5 џакузија и 4 базени од кои два со повлекувачки кровови. Ова значи дека ќе имате повеќе од доволно простор да уживате без разлика дали сакате да пливате или само да си поиграте во или надвор од водата.

Велнес центарот на бродот е оаза на море. Исполнет со светлина, солариумот е мирно место каде можете да одморите или да размислувате за вашата следна авантура. Доколку тоа не е по ваш вкус, можете да отидете во сауната или пак во базенот за терапија со морска вода.

Сакате фина уметност? Тогаш навистина ќе уживате на Costa Pacifica. На бродот се наоѓаат 308 оригинални дела како и 5929 принтови. Доколку сакате да погледнете шоу, театарот е секогаш спремен за вас. За крај тука е и Grand Prix симулаторот кој може да ја задоволи вашата потреба од адреналин.

Крстарење низ Италија – Франција – Шпанија – Балеари

7 ноќи / 8 дена

Поаѓање од Џенова

BASIC *гарантирана категорија

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / по лицe Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / по лице Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / по лице Датум
Еур 349 Еур 529 Еур 679 16/04/2020
3то Возрасно лице во кабина 225 Еур

COMFORT

Внатрешна Прозорска Балконска Датум
двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP
Еур 499 Еур 569 Еур 689 Еур 759 Еур 849 Еур 919 16/04/2020
3то Возрасно лице во кабина 295 Еур

Пристанишни такси: 150 Еур

1/1 кабини нема на располоагање
1/4 кабини НА БАРАЊЕ

7 ноќи / 8 дена

Поаѓање од Џенова

BASIC *гарантирана категорија

Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / по лицe Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV / по лице Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV / по лице Датум
Еур 449 Еур 629 Еур 779 17/04/2020
3то Возрасно лице во кабина 225 Еур

COMFORT

Внатрешна Прозорска Балконска Датум
двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP двокреветна кабина ClassicIC двокреветна кабина PremiumIP
Еур 589 Еур 639 Еур 779 Еур 829 Еур 939 Еур 989 17/04/2020
3то Возрасно лице во кабина 295 Еур

Пристанишни такси: 150 Еур

1/1 кабини нема на располоагање
1/4 кабини НА БАРАЊЕ

Цената вклучува:

Цената не вклучува:

  • Бакшиш
  • Пијалоци на брод
  • Излети на копно
  • Третмани во wellness центри и козметички салони, лични фитнес тренинзи со инструктор
  • Медицински услуги
  • Costa осигурување

Ве молиме да побарате програма за одреден брод дата*


 

 
rolex replica
rado replica uk
breitling replica sale
rolex replica sale
replica rolex sale