Патувања

Лисабон и Порто (27.04.23 – 02.05.23)

ЛИСАБОН И ПОРТО 27.04.23-02.05.23 (5ноќи) ГРУПНО ПОАЃАЊЕ       Лисабон, срцето на Португалија, најзападната европска метропола сместена на седум ридови, со звукот на музиката Фадо и вкусот на најубавото португалско вино. Порто, импресивен и …

Лисабон и Порто (27.04.23 – 02.05.23) Дознај повеќе »

Андалузија (13.04.23 – 19.04.23)

АНДАЛУЗИЈА 13.04.23 – 19.04.23 (6 НОЌИ)  ГРУПНО ПОАЃАЊЕ   Андалузија е лулка на коридата, фламенкото, гитарата. Сонце, страст, звуци на фламенко и впечатливи бои, регион во кој се допираат истокот и западот во егзотична мешавина од традиционалните: шпанска, еврејска и …

Андалузија (13.04.23 – 19.04.23) Дознај повеќе »

Scroll to Top