Costa LUMINOSA

the cruise ship costa Luminosa

COSTA Luminosa

Италија, Грција, Црна Гора и Хрватска

 

07 ноќи/08 дена

Поаѓање од Трст: 03.октомври 2021.

 

Ден Дата Пристаниште Пристигнување Заминување
1 03-10 Sun Trieste (Italy) 18:00
2 04-10 Mon Bari (Italy) 14:00 20:00
3 05-10 Tue Corfu (Greece) 09:00 15:00
4 06-10 Wed Santorini (Greece) 12:30 20:30
5 07-10 Thu Mykonos (Greece) 06:30 17:00
6 08-10 Fri Cruising
7 09-10 Sat Dubrovnik 07:00 13:00
8 10-10 Sun Trieste (Italy) 09:00

 

 

 

BASIC *гарантирана категорија
Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат. IV / по лице Еур 293
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат.  EV/ по лице Еур 398
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат. BV/ по лице  Еур 517

3.и 4. возрасно лице во кабина Еур 170

 

 

COMFORT-All inclusive
Внатрешна двокреветна кабина кат.Classic IN/ по лице Eur 398
Прозорска двокреветна кабина кат.Classic ET / по лице Eur 503
Балконска двокреветна кабина кат.Classic BA /по лице Eur 622

3.и 4. возрасно лице во кабина Еур 230

 

Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица, плакјаат само пристанишни такси!

 

Пристанишни такси 150 еур

Задолжителни напојници кои патникот ги плаќа на бродот изнесуваат:

За возрасни 10 еур на ноќ/по лице

Деца од 4 до 14 год 5 еур

Деца до 4 години не плаќаат

Коста осигурување 11 еур (не е задолжително)

Scroll to Top