Costa Pacifica

Costa Pacifica

 

Италија, Франција, Шпанија

7 ноќи / 8 дена   

Поаѓање од Чивитавекија (CIV):  06.октомври 2021.

Ден Дата Пристаниште Пристигнување Заминување
1 06-10 Wed Civitavecchia (Italy) 19:00
2 07-10 Thu La Spezia (Italy) 07:30 18:00
3 08-10 Fri Marseilles (France) 10:00 20:00
4 09-10 Sat Barcelona (Spain) 08:00 18:00
5 10-10 Sun Cruising
6 11-10 Mon Cagliari (Italy) 07:00 18:00
7 12-10 Tue Palermo (Sicily) 08:00 16:00
8 13-10 Wed Civitavecchia (Italy) 08:00
  BASIC *гарантирана категорија
Внатрешна двокреветна кабина * гарантирана кат.IV / по лице Еур 202
Прозорска двокреветна кабина * гарантирана кат. EV/ по лице Еур 328
Балконска двокреветна кабина * гарантирана кат.BV/ по лице Еур 447
 
 1. и 4. возрасно лице во кабина Еур 110
    COMFORT*ALL Inclusive
Внатрешна двокреветна кабина /по лице Еур 308
Прозорска двокреветна кабиба / по лице Еур 433
Балконска двокреветна кабина / по лице Еур 552
  3.и 4.возрасно лице во кабина Еур 160   Пристанишни такси 150 Еур Деца до 18 години во кабина со две возрасни лица, плаќаат само пристанишни такси! Задолжителни напојници кои патникот ги плаќа на бродот изнесуваат: За возрасни 10 еур на ноќ по лице Деца од 4 до 14 год 5 Еур Деца до 4 години не плаќаат Коста осигурување 11 Еур (не е задолжително)   Цената вклучува :
 • Крстарење со бродот по програмата
 • Сместување во избраната кабина ( купатило/wc, клима, сеф, фен, тв)
 • Проширен полн пансион на бродот ( вечера, полноќна закуска, доручек,ручек, ужина)
 • Свечена вечера и наздравување со капетанот
 • Целодневни анимации
 • Забавен вечерен програм во салоните и баровите со музика во живо
 • Користење на бродските простории и опрема ( библиотека, фитнес ценрти, базен, лежалки на палуба, сауна, пешкири…)
 • Представи во театар
 • Влезници за казино, ноќни клубови
 • Спортски активности (аеробик, stretching, bodydancing, и слични активности со инструктор во сали)
 • Дневни активноти ( игри, лов на изгубено злато, квизови, турнири, караоке, танц курсеви…)
 • Пакет пијалоци BRINDIAMO вклучен за Комфорт кабини ( за сите патници во кабина)
    Цената не вклучува :
 • Бакшиш
 • Пијалоци на брод
 • Излети на копно
 • Третмани во wellness центри и козметички салони, лични фитнес тренинзи со инструктор
 • Медицински услуги
 • Costa осигурување
Компанијата има право да ја смени цената без предходна најава *** Откажување на аранжманот15 дена пред поцетокот на патувањето, без пенали   map of the cruise  
Scroll to Top