Летови

Како IATA – сертифицирана агенција, нашиот стручен персонал е подготвен да Ви овозможи брза, ефикасна и професионална услуга за Вашето авионско патување и сите информации поврзани со него, по најниски тарифи, на сите светски авио компании.

Авионски билети можете да резервирате преку e-mail, телефонски или да дојдете лично во нашата канцеларија.

Travel Agency EL MUNDO

IATA 76-3 2066 1

Bul. Partizanski Odredi 62A

1000 Skopje

Tel: +389 2 30 51 748

Mobil: 389 78 40 75 40

E-mail: ticketing@elmundo.com.mk