Групни Крстарења

Њујорк – Мајами – Кариби (30.04.2023-15.05.2023)

Ден / Место Програма на патување 1. ден (30.04.2023) Скопје – Истанбул –Њујорк Состанок на патниците на аеродромот во Скопје во 06:40 часот. Полетување за Истанбул во 08:40 (лет ТК 1004). Оброк во авион. Слетување …

Њујорк – Мајами – Кариби (30.04.2023-15.05.2023) Дознај повеќе »

[08.05.22] Бисери на Источниот Медитеран: Истанбул, Измир, Бодрум, Миконос, Атина

КРСТАРЕЊЕ КРСТАРЕЊЕ – ИСТАНБУЛ, ИЗМИР, БОДРУМ, МИКОНОС, АТИНА Поаѓање: 08. Мај 2022. 8 дена / 7 ноќи Ден Дата Пристаниште Пристигнување Заминување 1 08-05 Нед Istanbul (Turkey) – – 2 09-05 Пон Istanbul (Turkey) – …

[08.05.22] Бисери на Источниот Медитеран: Истанбул, Измир, Бодрум, Миконос, Атина Дознај повеќе »

Scroll to Top