Индивидуални Крстарења

Costa Smeralda (Италија, Франција, Шпанија, Балеари)

  COSTA SMERALDA Италија-Франција-Шпанија-Балеари 7 ноќи /8 дена Поаѓање од Чивитавекија: 03. февруари 2023   Ден Датум Пристаниште Пристигнување Заминување 1 03-02 Саб Чивитавекија (Civitavecchia) Италија – 19:00 2 04-02 Нед Савона (Savona) Франција 08:00 …

Costa Smeralda (Италија, Франција, Шпанија, Балеари) Дознај повеќе »

Costa Pacifica (Шпанија, Канарски острови, Кариби)

  Costa Pacifica Шпанија, Канарски острови, Кариби 14 ноќи / 15 дена Поаѓање од Барселона: 04. декември 2022 Ден Датум Пристаниште Пристигнување Заминување 1 04-12 Нед Барселона (Barcelona) Шпанија – 18:00 2 05-12 Пон Ден …

Costa Pacifica (Шпанија, Канарски острови, Кариби) Дознај повеќе »

Costa Pacifica

Costa Pacifica   Италија, Франција, Шпанија 7 ноќи / 8 дена    Поаѓање од Чивитавекија (CIV):  06.октомври 2021. Ден Дата Пристаниште Пристигнување Заминување 1 06-10 Wed Civitavecchia (Italy) – 19:00 2 07-10 Thu La Spezia …

Costa Pacifica Дознај повеќе »

the cruise ship costa Luminosa

Costa LUMINOSA

COSTA Luminosa Италија, Грција, Црна Гора и Хрватска   07 ноќи/08 дена Поаѓање од Трст: 03.октомври 2021.   Ден Дата Пристаниште Пристигнување Заминување 1 03-10 Sun Trieste (Italy) – 18:00 2 04-10 Mon Bari (Italy) …

Costa LUMINOSA Дознај повеќе »

COSTA DIADEMA

COSTA DIADEMA 14 ноќи /15 дена Италија, Грција, Турција, Шпанија, Франција Поаѓање од Савона: 26. Септември 2021.       Ден Дата Пристаниште Пристигнување Поаѓање 1 26-09 Sun Savona (Italy) – 17:00 2 27-09 Mon …

COSTA DIADEMA Дознај повеќе »

Scroll to Top